Call to Action

Page 1 of 6  > >>

Inzet Drone Windmolenparken DunoAir

Om een nieuwe dimensie toe te voegen aan de bedrijfsfilms voor DunoAir is de crew vanmorgen vroeg vertrokken naar Duitsland. Daar zullen opnamen met de Drone worden gemaakt op verschillende windmolenparken lees meer..

Jun 19, 2013Droneopnamen Wolfheze

Buienradar is bij ons zo ongeveer de meest bezochte pagina! Kunnen de opnamen wel of niet doorgaan. Ja, vandaag ziet het er goed uit en dat is meer dan belangrijk want er staan voor de woningfilm tevens Drone opnamen lees meer..

Jun 6, 2013De Nieuwe Beukenhof Velp

Voor zorgcomplex de Nieuwe Beukenhof in Velp, gaan wij een bedrijfsfilm produceren, die als doelstelling heeft de schitterende appartementen op deze toplocatie lees meer..

Jun 5, 2013Kolderieke opnamen Spitman promo

We gaan vandaag de 'zondagse rust' verstoren in een chique gedeelte van Arnhem. De laatste opnamen van de promo voor Spitman Makelaars staan gepland. Allereerst door gebruik te maken van een Tuk Tuk lees meer..

Jun 2, 2013Op pad met de steadicam!

Vandaag is het goed weer, dus kan de woning in Arnhem Noord, die al een poosje op de planning staat gefilmd worden. Tevens worden er beelden gedraaid met de steadicam. lees meer..

May 27, 2013Bedrijfsfilm maar dan anders!

Graag wijken wij af van de standaard bedrijfsfilm. Daarom is er ook nu flink gebrainstormd om tot een originele productie te komen voor een Makelaar om zijn bedrijf te promoten. Het script is klaar en we verheugen ons enorm lees meer..

May 15, 2013Realtime Direct dvd Talentday 2013 ING

Vanmorgen was het vroeg dag voor de crew! Om 8.00 uur moest men draaiklaar staan in Amsterdam op de schitterende locatie lees meer..

Mar 28, 2013Moodfilm DunoAir online

Enkele dagen geleden hebben we de allernieuwste productie voor DunoAir afgeleverd bij onze opdrachtgever. Wij zijn er trots op lees meer..

Mar 11, 2013TV commercials De Skihut Oosterbeek

I.o.v. De Skihut uit Oosterbeek gaan we op heel korte termijn 3 TVcommercials produceren. De eerste moet over 2 dagen worden aangeleverd! De Skihut is verhuisd, lees meer..

Feb 6, 2013Realtime Direct DVDproductie ING

Na een kort nachtje is de crew vandaag vertrokken richting Amsterdam om i.o.v. ING een Realtime direct Dvdproductie te produceren. lees meer..

Jan 31, 2013Filmopnamen Duitsland DunoAir

Vanmorgen zijn de cameraman en regisseur al heel vroeg in de auto gestapt omdat zij een reis van 3,5 uur voor de boeg hadden. In het Duitse kantoor van lees meer..

Jan 30, 2013Moodfilm DunoAir

Al enkele weken zijn we druk bezig met de nieuwste productie voor Duno Air. Een totaal andere film met een compleet ander karakter dan alle andere door ons geproduceerde films lees meer..

Jan 29, 2013Internetfilms SimpleShoot afgeleverd

Voor de SimpleShootstudio's in Arnhem hebben wij in opdracht van Astrid Peters en Luit Deemter een bedrijfsfilm geproduceerd. SimpleShoot staat voor geavanceerde apparatuur, lees meer..

Jan 14, 2013Geen prioriteit nieuwsitems

De prioriteit van het schrijven van nieuwsitems lag wel erg laag de afgelopen maanden! Toch hebben we allesbehalve stilgezeten. Er zijn een aantal nieuwe websites gebouwd i.o.v. Ynos Music lees meer..

Jan 3, 2013Eputan Herculan filmproducties totaalpakket

I.o.v. Eputan Kunsstoftechniek BV zijn de filmproducties uitgebreid naar een totaalpakket aan films voor de Nederlandse en buitenlandse markt. De laatste hand wordt gelegd lees meer..

Dec 19, 2012Promofilm Spitman Makelaars

I.o.v. Spitman Makelaars gaan wij een promotiefilm produceren, zodat klanten in een korte wervelende film direct op de website kennis kunnen maken met hun persoonlijke lees meer..

Dec 12, 2012De vakantie zit er weer op!

De vakantieperiode zit er op en dus gaan we er weer volop tegenaan! We verheugen ons op meerdere nieuwe opdrachten waar we inmiddels mee aan de gang zijn gegaan en in het bijzonder op een fantastische nieuwe klus lees meer..

Aug 22, 2012Editing Eputan bedrijfsfilms

Inmiddels zijn we begonnen met de montage van 2 films voor onze opdrachtgever Eputan. Eén film is bedoeld ter ondersteuning voor de afdeling Sales. lees meer..

Jul 17, 2012Bedrijfsfilm GCC Sportsurfaces, nieuwe stijl!

De bedrijfsfilm van GCC Sportsurfaces hebben we deze week tot ieders tevredenheid afgeleverd. lees meer..

Jul 13, 2012geslaagde opnamen videoclip Twan Lijten

Vermoeid, maar uiterst tevreden met de boot terug van Terschelling naar het vasteland, ná 2 dagen filmen op dit prachtige eiland. Er is een grote diversiteit aan opnamen lees meer..

Jun 12, 2012Op naar Terschelling opname videoclip

De tickets voor de overtocht zijn geboekt en de locaties aldaar en alle ideeën staan in het productieschema vermeld. I.o.v. zanger Twan Lijten en Ynos Music reizen we lees meer..

Jun 4, 2012Op locatie Realtime Direct DVD productie

Afgelopen zaterdag reisden we af met de Mobiele studio naar Theater Orpheus in Apeldoorn. I.o.v. onze opdrachtger Elro, specialist in dakbedekkingen lees meer..

Jun 4, 2012De Party Ballen hit op Youtube!

De door de Filmmaker opgenomen videoclip ‘Daar Zijn De Balletjes Van Oranje Weer’ lees meer..

May 22, 2012De Filmmaker last van Oranjekoorts!

I.o.v. Ynos Music en Oranjesnacks B.V. gaan we een video clip produceren voor het duo "De Party Ballen" met het nummer Daar Zijn De Balletjes Van Oranje Weer. De opname zal plaatsvinden in het oranje lees meer..

Apr 28, 2012Onze film "Auto te water" media hype!

Vandaag was onder grote belangstelling van de Nederlandse media de presentatie van de door ons geproduceerde film "Auto te water" over het innovatieve REGS systeem. lees meer..

Apr 25, 2012Kolderieke opnamen Spitman promoWe gaan vandaag de 'zondagse rust' verstoren in een chique gedeelte van Arnhem. De laatste opnamen van de promo voor Spitman Makelaars staan gepland. Allereerst door gebruik te maken van een Tuk Tuk, waarin potentiële kopers worden vervoerd en als laatste scène het Wereldberoemde Zebrapad die de LP hoes van de Beatles kenmerkt. Ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Medio juli ook op onze website te zien!


Jun 2, 2013

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN