Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

Hunzebergen Bosvilla

I.o.v. de Westermeijer groep hebben wij in totaal 4 verschillende films geproduceerd op Landgoed Hunzebergen in Exloo. Om aan de juiste doelstellingen van de opdrachtgever te voldoen, hebben wij alle mogelijke equipement ingezet. Een prachtige uitdaging voor DeFilmMaker om deze prestigieuze opdracht te mogen produceren. Mede door de inzet van een heli voor de luchtbeelden, 66 figuranten, een 20 koppige crew bestaande uit o.a. producent Riny Schreijenberg, regisseur Paul Molijn, productie-regieassistente Liesbeth van Londen en editor Bas Hoekstra ondersteunt deze film de sales en marketingplannen van de directie.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN