Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

Bodelaeke Giethoorn

Dit is de meest recente vastgoedfilm, die we hebben geproduceerd ter promotie van het project Bodelaeke. Het FilmMakerabonnement dat wij zijn overeengekomen met onze opdrachtgever zorgt voor steeds weer een update in beeld en geluid. Wij volgen met onze camera's de voortgang van Bodelaeke, zodat onze opdrachtgever op elk moment over zijn beeldmateriaal kan beschikken en dat kan inzetten voor alle mogelijke sales activiteiten.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN