Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

Recreatiepark de Dikkenberg

Op de Veluwe, in Bennekom, ligt op een unieke toplocatie : Recreatiepark De Dikkenberg! Op het park hebben we ruimschoots aandacht besteed aan de parkwoningen en chalets, alle faciliteiten, de sfeer en de ligging. Vooral de omgeving van het park hebben we ruimschoots belicht omdat het nu eenmaal één van de mooiste van Nederland is. Alle films die door DeFilmMaker worden geproduceerd zoals bedrijfsfilms, vastgoedfilms of promotiefilms worden bijna standaard voorzien van luchtbeelden. Onze opdrachtgevers zien de méér dan toegevoegde waarde hiervan terug in de film, wat zeer bevorderlijk is voor hun marketingplan.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN