Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

Penthouse Arnhem

In opdracht van Spitman Makelaardij BV hebben wij prachtige sfeervolle opnamen gemaakt van een te koop staand penthouse. Naast interieuropnamen van het penthouse, hebben wij ook de stad Arnhem en de omliggende woonomgeving van het penthouse in beeld gebracht. Om spectaculaire en minder traditionele beelden te schieten van Arnhem hebben we gefilmd vanuit de glazen lift in de Grote Kerk. Supertrots zijn we op deze beelden! Deze vastgoedproductie is aangeleverd op DVD en is door de opdrachtgever in de bijbehorende brochure aangeboden aan gegadigden.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN