Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

Golf- en Villapark Harderwold

Wonen en genieten in één van de door Jan des Bouvrie ontworpen villa’s. Wij produceerden deze promotiefilm in opdracht van Azur Investments te Leeuwarden en DOP Makelaars. Wij filmden op het park, samen ‘in de boot’ met Jan des Bouvrie en vanuit de lucht én laten maquettes tot leven komen. De film is gecompleteerd met in- en exterieur opnamen van enkele modelwoningen en de officiële opening door Jan des Bouvrie. Natuurlijk zijn we ook in Harderwijk gaan draaien voor het stukje beleving nabij het park. Deze film wordt o.a. gepresenteerd op beurzen en is te zien op de websites van de verkopende partijen. Ook op DVD is de film ruimschoots uitgeleverd.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN