Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

ElsterAam

I.o.v. Multiland Vastgoed bv. hebben we project ELSTERAAM in Elst tot leven gebracht. Het voormalige Nestlécomplex wordt herontwikkelt tot bedrijvenpark ‘Elsteraam’. De door ons, op geheel eigen wijze, gemonteerde beelden van 3D ontwerpen, opnamen gemaakt vanuit een helikopter en op locatie tonen u de juiste ligging en beleving van het toekomstige bedrijvenpark. We hebben een montage afgeleverd t.g.v. een schermpresentatie en een aangepaste versie op DVD als give-a-way exemplaar.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN