Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

Bodelaeke Beursfilm

Vastgoedfilm met een overduidelijke boodschap: grootschalige promotie van project Bodelaeke te Giethoorn op beurzen en in de media! Wij produceerden 2 onderscheidende films. De film bedoeld als schermpresentatie op de beurs bestaat uit opgebouwde continuïteitsbeelden. D.w.z. dat maquetteafbeeldingen steeds worden afgewisseld door actueel beeldmateriaal, aangevuld met tekstblokken. Door deze manier van monteren is het voor de beursbezoeker op elk moment interessant en boeiend om te kijken. De film op DVD, bedoeld als give-a-way aan potentiële klanten, wordt onderbouwd door een voice-over en wordt gezien als een absolute meerwaarde qua sales activiteit.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN