Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

Arcen verkoop

i.o.v. De Vakantie Makelaar hebben wij 2 films geproduceerd ter ondersteuning voor de verkoop en verhuur van de aanwezige vakantiewoningen op Resort Arcen. Beide films zijn zeer breed opgezet qua informatie over het park en de woningen, met als doelstelling potentiële geïnteresseerden van alle mogelijke informatie te voorzien.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN