Vastgoed

De onroerendgoed sector geeft veel geld uit als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun aanbod. Full colour brochures, advertenties in dagbladen, fotopresentaties op huizensites, billboards, raampresentaties en tuinborden. Iedereen kent het en doet het op deze manier. Maar het kan toonaangevender en informatiever met de huidige communicatiemiddelen! Oftewel de nieuwe media!

DeFilmMaker.nl is gespecialiseerd in het produceren van veelzijdige filmproducties van elk denkbaar onroerendgoed project. Wij maken prachtige sfeervolle opnamen van zowel het interieur als exterieur, aangevuld met z.g. 'highlights' van de leef-en woonomgeving, van het winkelgebied, horecagelegenheden en sportaccommodaties. Kortom uw potentiële kopers willen wij de optimale beleving als het ware laten ‘proeven’. Door onze manier van opnemen, regisseren en monteren zult u versteld staan van het eindproduct en de absolute meerwaarde die de film u biedt voor uw sales activiteiten.

Arcen verhuur

De opdracht van De Vakantie Makelaar luidde: maak 2 verschillende films ter ondersteuning voor de verkoop en verhuur van de aanwezige vakantiewoningen op Resort Arcen. Tevens moesten van beide films een groot aantal DVD ’s worden geleverd, waardoor deze DVD op b.v. beurzen en/of tijdens open dagen aan geïnteresseerden kan worden meegegeven. We hebben er alles aangedaan om In beide films de kijker een goed beeld te schetsen van alle aanwezige faciliteiten op het park, de woningen, de sfeer en de omgeving van Resort Arcen.

Voorbeelden:

Bodelaeke


Residence Roosendael

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN