TV Commercial

In slechts enkele seconden uw boodschap vertellen!De productie van een TV commercial vereist directheid, creativiteit en originaliteit. De doelstelling van elke commercial is zoveel mogelijk mensen bereiken en aanspreken! De concurrentie in echter groot en de consument verwend. Dus u zult zich moeten onderscheiden.
Bij ons bent u aan het juiste adres om uw bedrijf of product op unieke wijze in de spotlights te zetten waardoor uw omzet stijgt en uw naamsbekendheid groeit.

Alle mogelijke opties op dit gebied bespreken wij graag persoonlijk met u. Want 1 ding is zeker…

Voor de meest doeltreffende commercial telt elke seconde!

SOS Alarmcard

DeFilmmaker.nl heeft een tv commercial geproduceerd voor SOS Alarmcard. Na enkele gesprekken met de opdrachtgever Antoine Jansen, directeur van Alarmcard, was de doelstelling en het script helder. Tijd voor Aktie! Dus zoeken naar een lief uitziend meisje, kandidate voor de moederrol, ambulance met toeters en bellen, figuranten, geschikte landelijk gelegen locatie en call-center. De nodige vergunningen regelen met de Gemeente en Politie. Cranes, rails, afzetlint, pionnen, hesjes, kinderfietsje, stroompunten etc.etc. Over de juiste locatie is flink gebrainstormd en zijn we uitgekomen in Driel, een mooi dorp in de Betuwe, waar we alle facetten vonden die we nodig achtten qua sfeer om de perfecte beelden te kunnen draaien. Kortom veel, maar prachtig werk voor een reclamespot van 30 seconden!!!

Voorbeelden:

Bodelaeke


SOS Alarmcard

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN