Realtime Direct DVD

Call to Action

Realtime Direct DVD, EEN OPVALLEND PRODUCT Op zoek naar een ECHT origineel idee om uw personeel, zakenrelaties, familie of vrienden te verrassen? Dan moet u even verder lezen!

Stel u organiseert een bedrijfsfeest, een jubileum, een productpresentatie of andere feestelijke bijeenkomst. Dan is het toch wel heel bijzonder om uw gasten, ongeacht het aantal, direct aan het einde van de avond een DVD mee nar huis te kunnen geven. Een DVD waarop niet alleen uw bedrijf in de spotlights staat maar ook uw gasten en een fantastische sfeerreportage van de hele dag en/of avond. Realtime Direct DVD, een tastbare herinnering voor iedereen!
Hoe werkt het?
Voorafgaand het event bespreken we alle mogelijke opties om van uw Realtime Direct DVD een unieke productie te maken. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat.
In onze eigen studio in Oosterbeek, nabij Arnhem vindt de préproductie plaats zoals het ontwerpen en bedrukken van de DVD hoezen en labels. DeFilmMaker levert de Realtime Direct DVD’s compleet met full colour inlay. Als vormgeving kan b.v. de uitnodigingskaart of uw eigen huisstijl worden gebruikt. Alles is mogelijk op dit gebied!
Vervolgens arriveren we ruim voor aanvang van de feestelijkheden op locatie met een volledig uitgeruste reportagewagen en een professionele camera, montage en productiecrew. (Wij doen er tevens alles aan om zo onopvallend mogelijk ons werk te doen op locatie).
De eindmontage en levering van de DVD’s vindt plaats vanuit onze regiewagen en worden direct ná afloop aan uw gasten overhandigd.
Ook voor registraties van concerten bent u bij ons aan het juiste adres. Niets is ons te gek en flexibiliteit onze kracht!

MEER WETEN OVER DIT EIGENTIJDSE PRODUCT?
Bel nu!

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN