Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm moet de kijker boeien, informeren, aanspreken en over laten gaan tot actie! Visuele communicatie spreekt immers zoveel meer tot de verbeelding. In enkele minuten, alle facetten van uw bedrijf helder en duidelijk laten overkomen. Dát is onze specialiteit!Geen bedrijfsfilm is hetzelfde. Daarom bespreken we allereerst, geheel vrijblijvend, met de opdrachtgever de doelstelling en het budget. Plannen we een uitgebreid werkbezoek, wordt het concept verder uitgewerkt, het script geschreven en een offerte uitgebracht.

Bij akkoord van de offerte wordt in nauw overleg met de opdrachtgever de filmproductie ingepland, het draaiboek gemaakt en worden alle betrokkenen d.m.v. productieschema’s continue op de hoogte gehouden van de gang van zaken.
Belangrijk om te weten is dat een bedrijfsfilm het meest doeltreffende communicatiemiddel is voor al uw promotionele doeleinden. Het door ons geleverde eindresultaat kan multimediaal worden ingezet. Op beurzen als schermpresentatie, als internetfilm, op DVD als give-a-way etc.

T-REX Rubber International

De te produceren bedrijfsfilm van T-REX Rubber International moest de wereld overgaan. Onze opdrachtgever, het Arnhemse bedrijf T-REX met Fans Gazendam aan het roer, had als doelstelling de enorme voorraad rubber van het bedrijf aan de rest van de wereld kenbaar te maken. Dat betekende voor ons een mooie uitdaging en na een goed gesprek popelden we om het script te schrijven en alle ideeën tot uitvoer te brengen. We nemen u op spectaculaire wijze mee in de wereld van rubber en haar eindproducten.

Voorbeelden:

GCC Sportsurfaces


Moodfilm DunoAir

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN