Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm moet de kijker boeien, informeren, aanspreken en over laten gaan tot actie! Visuele communicatie spreekt immers zoveel meer tot de verbeelding. In enkele minuten, alle facetten van uw bedrijf helder en duidelijk laten overkomen. Dát is onze specialiteit!Geen bedrijfsfilm is hetzelfde. Daarom bespreken we allereerst, geheel vrijblijvend, met de opdrachtgever de doelstelling en het budget. Plannen we een uitgebreid werkbezoek, wordt het concept verder uitgewerkt, het script geschreven en een offerte uitgebracht.

Bij akkoord van de offerte wordt in nauw overleg met de opdrachtgever de filmproductie ingepland, het draaiboek gemaakt en worden alle betrokkenen d.m.v. productieschema’s continue op de hoogte gehouden van de gang van zaken.
Belangrijk om te weten is dat een bedrijfsfilm het meest doeltreffende communicatiemiddel is voor al uw promotionele doeleinden. Het door ons geleverde eindresultaat kan multimediaal worden ingezet. Op beurzen als schermpresentatie, als internetfilm, op DVD als give-a-way etc.

Stichting TOP

Het feit dat DeFilmMaker.nl een veilingkavel beschikbaar had gesteld voor een goed doel leidde ons naar Stichting Top uit Koog aan de Zaan. Het door ons aangeboden kavel was goed voor de productie van een promotie of bedrijfsfilm. Stichting Top was de gelukkige! Stichting Top verzorgt de beroepsopleiding van tandartsassistente in 6 weken! De doelstelling van de film luidde informatie en de sfeer weer geven van de theorie- en praktijklessen én het bijbehorende examen. Daarom hebben we in verschillende fases opnamen gemaakt. Over het eindproduct van de promotiefilm waren de docenten zéér tevreden, want daar kon volgens zeggen geen enkele brochure tegen op!

Voorbeelden:

GCC Sportsurfaces


Moodfilm DunoAir

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN