Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm moet de kijker boeien, informeren, aanspreken en over laten gaan tot actie! Visuele communicatie spreekt immers zoveel meer tot de verbeelding. In enkele minuten, alle facetten van uw bedrijf helder en duidelijk laten overkomen. Dát is onze specialiteit!Geen bedrijfsfilm is hetzelfde. Daarom bespreken we allereerst, geheel vrijblijvend, met de opdrachtgever de doelstelling en het budget. Plannen we een uitgebreid werkbezoek, wordt het concept verder uitgewerkt, het script geschreven en een offerte uitgebracht.

Bij akkoord van de offerte wordt in nauw overleg met de opdrachtgever de filmproductie ingepland, het draaiboek gemaakt en worden alle betrokkenen d.m.v. productieschema’s continue op de hoogte gehouden van de gang van zaken.
Belangrijk om te weten is dat een bedrijfsfilm het meest doeltreffende communicatiemiddel is voor al uw promotionele doeleinden. Het door ons geleverde eindresultaat kan multimediaal worden ingezet. Op beurzen als schermpresentatie, als internetfilm, op DVD als give-a-way etc.

REGS - Auto te water

I.o.v. De Beer International Holding BV hebben we een promotiefilm geproduceerd die voor DeFilmmaker een nieuwe uitdaging betekende. In en onderwater filmen! Onze opdrachtgever heeft een systeem ontwikkeld genaamd Regs. Dit systeem kan in auto’s worden gebouwd en zorgt ervoor dat de ruiten springen als de auto te water raakt. Fragmenten uit de film hebben uitgebreid de aandacht van de landelijke media getrokken in alle journaals en nieuwsuitzendingen. Inmiddels hebben we vanwege grote Buitenlandse belangstelling voor het Regssysteem de film in Engelse en Duitse versies afgeleverd

Voorbeelden:

GCC Sportsurfaces


Moodfilm DunoAir

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN