Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm moet de kijker boeien, informeren, aanspreken en over laten gaan tot actie! Visuele communicatie spreekt immers zoveel meer tot de verbeelding. In enkele minuten, alle facetten van uw bedrijf helder en duidelijk laten overkomen. Dát is onze specialiteit!Geen bedrijfsfilm is hetzelfde. Daarom bespreken we allereerst, geheel vrijblijvend, met de opdrachtgever de doelstelling en het budget. Plannen we een uitgebreid werkbezoek, wordt het concept verder uitgewerkt, het script geschreven en een offerte uitgebracht.

Bij akkoord van de offerte wordt in nauw overleg met de opdrachtgever de filmproductie ingepland, het draaiboek gemaakt en worden alle betrokkenen d.m.v. productieschema’s continue op de hoogte gehouden van de gang van zaken.
Belangrijk om te weten is dat een bedrijfsfilm het meest doeltreffende communicatiemiddel is voor al uw promotionele doeleinden. Het door ons geleverde eindresultaat kan multimediaal worden ingezet. Op beurzen als schermpresentatie, als internetfilm, op DVD als give-a-way etc.

RBOC Marken Binnen

I.o.v. RBOC Fort Markenbinnen hebben wij een promotiefilm geproduceerd, bestemd voor de bovenbouw van het basisonderwijs. RBOC verzorgt de opleiding en training voor brandweer, bedrijfshulpverlening en VCA. En speciaal om kinderen bewust te maken van de gevaren in en rond het huis en hun omgeving heeft RBOC een veiligheidsthemadag ontwikkelt.
Een dergelijk project is maar op 1 manier optimaal te promoten en dat is door je doelgroep zo’n themadag als het ware te laten ‘beleven’!
DeFilmMaker is er van overtuigd dat met de productie van deze wervelende bedrijfsfilm qua informatie en beleving aan de doelstelling van RBOC is voldaan.

Voorbeelden:

GCC Sportsurfaces


Moodfilm DunoAir

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN