Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm moet de kijker boeien, informeren, aanspreken en over laten gaan tot actie! Visuele communicatie spreekt immers zoveel meer tot de verbeelding. In enkele minuten, alle facetten van uw bedrijf helder en duidelijk laten overkomen. Dát is onze specialiteit!Geen bedrijfsfilm is hetzelfde. Daarom bespreken we allereerst, geheel vrijblijvend, met de opdrachtgever de doelstelling en het budget. Plannen we een uitgebreid werkbezoek, wordt het concept verder uitgewerkt, het script geschreven en een offerte uitgebracht.

Bij akkoord van de offerte wordt in nauw overleg met de opdrachtgever de filmproductie ingepland, het draaiboek gemaakt en worden alle betrokkenen d.m.v. productieschema’s continue op de hoogte gehouden van de gang van zaken.
Belangrijk om te weten is dat een bedrijfsfilm het meest doeltreffende communicatiemiddel is voor al uw promotionele doeleinden. Het door ons geleverde eindresultaat kan multimediaal worden ingezet. Op beurzen als schermpresentatie, als internetfilm, op DVD als give-a-way etc.

Modeplein 46 - Narrowcast

I.o.v. MEIKE Fashion en More heeft DeFilmMaker.nl een filmproductie voor instore narrowcasting geproduceerd. Een unieke nieuwe winkelervaring; fris, vernieuwend en gevestigd in een uniek pand; Het voormalig Postkantoor op Plein 1946 in Oosterbeek! MEIKE richt zich op het midden en hogere segment, met een gedurfde mix van bijzondere kledingmerken, schoenen en accessoires. En juist die ‘gedurfde mix’ is wat ook ons in het bijzonder aanspreekt!

Voorbeelden:

GCC Sportsurfaces


Moodfilm DunoAir

Call to Action

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN