Tarieven

Call to Action

Graag leggen wij uit waarom er geen prijzen staan vermeld op onze site voor de productie van bedrijfsfilms, commercials, videoclips en vastgoed producties.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat we op geheel eigen wijze en in volledige samenspraak met de opdrachtgever professionele films produceren, kunnen en willen we geen vaste prijzen hanteren. Door vaste prijzen aan te bieden of met pakketten te werken wordt elke productie min of meer een standaardproduct en treft u voor alle extra zaken en uren meerkosten aan op uw eindfactuur. In onze visie behoort iedere bedrijfsfilm uniek te zijn en willen we alle mogelijkheden open laten en bespreken zoals b.v. het overwegen van luchtopnamen, gemaakt vanuit een helikopter. (Die overigens over het algemeen zeer betaalbaar zijn) Het gebruik van wel of geen figuranten, cranes etc. etc.

Wij zijn een professioneel multimedia bedrijf met een volwaardige crew en een rugzak gevuld met jarenlange ervaring. Wij denken met u mee, komen zelf met ideeën, hebben korte lijnen en willen maar 1 ding en dat is een betaalbaar eindproduct afleveren dat HET visitekaartje is van uw bedrijf. Een film van uw bedrijf of project met een multifunctionele waarde, die kan worden ingezet op uw website, als beursfilm, promotiefilm of b.v. als toegevoegde waarde op DVD in brochures. Kortom elke productie of dit nu een bedrijfsfilm, vastgoedfilm, commercial of videoclip betreft….moet volledig voldoen aan de beoogde doelstelling!

Als u de moeite wilt nemen om onze verschillende producties te bekijken zal direct duidelijk worden dat wij geen hobbyisten zijn, maar dat er gewerkt wordt met zeer professionele apparatuur en vakkundige mensen. Maatwerk dus!

En juist omdat elke filmproductie uniek is bieden wij, na uitvoerig overleg met de opdrachtgever een zeer gedetailleerde offerte aan.

Dat schept duidelijkheid en voorkomt ‘verrassingen’ achteraf!

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN