Referenties

Call to Action

T-REX Rubber International

Ons bedrijf is in heel Europa actief en wij wilden bij onze klanten een duidelijk beeld scheppen van ons bedrijf, onze producten en activiteiten. Omdat het erg lastig is mensen over te laten komen (de tijd, de kosten, etc.) voor een bedrijfsbezoek, ontstond het idee ons bedrijf naar de mensen te brengen. Een korte introductiefilm leek ons geschikt: beelden zeggen meer dan woorden en een actieve snelle film enthousiasmeert meer dan een folder met foto’s. In samenspraak met DeFilmMaker.nl was de organisatie voorafgaand het filmen strak en verliepen ook de dagen dat er gefilmd werd vlotjes. In spanning werd er op het eindproduct gewacht, waarmee wij uiteindelijk zeer tevreden waren: een heldere, beknopte weergave van ons bedrijf waarbij onze sterke punten goed naar voren komen. De DVD hebben wij vervolgens naar al onze klanten gestuurd, waarop wij leuke reacties hebben gekregen. Tevens heeft het ons geholpen ons gehele productprogramma beter aan het licht te brengen, de beelden spreken boekdelen. Ook bij de nieuwe aanwas van onze klantenkring gebruiken wij de DVD als deuropener. Iemand die nu immers wil weten wie T-Rex is, krijgt geen saaie monoloog te horen, maar wordt middels een dynamisch filmpje van 6 minuten op de hoogte gebracht van onze activiteiten.

LinkedInFrans Gazendam
Algemeen directeurDuno Air

Van het Filmmakerabonnement, dat wij zijn overeengekomen hebben we veel profijt. Steeds als we partijen, waar dan ook in Europa, willen overtuigen van de professionaliteit van ons bedrijf en de DunoAir knowhow willen promoten, contacten we met DeFilmMaker.nl Dan bespreken we onze doelstelling en ideeën die de nieuwe film moet uitdragen. Bestaand beeldmateriaal, aangevuld met nieuw wordt gemonteerd en ingesproken in de gewenste taal. Vervolgens kan ik het vliegtuig instappen met een gloednieuwe film onder de arm die ik gebruik als presentatie om een ‘nieuwe partner in windenergie’ te contracteren. Een prachtige oplossing om ten alle tijden slagvaardig en flexibel te zijn in acquisitie, je bedrijfspresentatie altijd up to date, met professioneel beeldmateriaal.

Arjen Ploeg
Directeur DunoAirvan der Ham - Glasgoothandel

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe bedrijfsfilm. Wij hadden bij lange na niet verwacht dat het resultaat er zo professioneel uit zou komen te zien!
Dit is absoluut een compliment waard!

Maar al te vaak worden er gouden bergen beloofd bij het afnemen van welke dienst dan ook en maar zelden krijgt men de uiteindelijke “value for money”. In ons geval is de film veel meer dan dat. Het voegt in grote mate iets toe aan onze website, het verlevendigt en trekt de aandacht. Het laat in belangrijke mate de dynamiek van de dagelijkse bezigheden van ons bedrijf zien. Het belicht letterlijk en figuurlijk onze activiteiten in al zijn facetten. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en in de wereld “internet” waar in een flits de aandacht moet worden gevestigd is dit nu eenmaal van cruciaal belang.

Hans van der Veer
DirecteurJA Schoon

Ook onze website moet vernieuwend, onderscheidend, vrolijk en een plezier om naar te kijken zijn. Dankzij de flexibele opstelling en de creatieve inbreng van DeFilmMaker.nl is het voor mij als startende ondernemer mogelijk om deze prachtige website te realiseren.

LinkedInJeroen Aalbers
DirecteurSOS Alarm Card

Graag wil ik het team van DeFilmMaker.nl bedanken voor de inzet en creativiteit die ze hebben getoond tijdens en na de opnamen van de TV commercial voor SOS Alarmcard. De verhouding geleverde kwaliteit t.o.v. de prijs is meer dan reëel en het resultaat is conform onze verwachtingen en doelstellingen. De commercial staat al online op www.alarmcard.nl De Filmmaker is een betrouwbare partner die wij in ieder geval graag aanbevelen binnen ons netwerk.

LinkedInAntoine Janssen
directeur SOS AlarmcardCOPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN