FilmMakerabonnement

Call to Action

Graag leggen we uit wat wij met Het FilmMakerabonnement bedoelen. Met het abonnement bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijf digitaal in de spotlights te zetten en up to date te houden voor minder kosten!! Beelden zeggen immers héél veel meer dan 1000 woorden!
 Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat een bedrijfsfilm absolute meerwaarde heeft voor uw omzet en naamsbekendheid.

Filmproducties, zoals b.v. bedrijfsfilms zijn normaal gesproken, mits u deze professioneel laat produceren, nogal kostbaar. Vooral als u regelmatig vernieuwend bezig bent in uw bedrijf is de meest recente versie snel achterhaald en vereist de voortgang in uw bedrijf of van een bouwproject actueel beeldmateriaal ter promotie.

Daarom is Het FilmMakerabonnement de ultieme oplossing!!!

Met Het FilmMakerabonnement bouwt u stapsgewijs aan uw eigen digitale archief, dat op elk gewenst moment ingezet kan worden. Uw bedrijfs- of promotiefilm kan steeds weer opnieuw worden aangevuld met nieuw- actueel beeldmateriaal. De kosten zijn dan slechts de uurtarieven van enkele reiskosten, film- en montage-uren. Het stelt u in staat om uw bedrijf, product of project steeds weer geüpdatet te promoten.

Denk o.a. aan:
• Internetfilm (presentatie van uw bedrijf op de website)
• Schermpresentatie op beurzen
• De film op DVD meegeven aan potentiële kopers
• Nieuw product, heropening, nieuw filiaal, voortgang in fases van bouwprojecten
• Jubileum, of andere feestelijke bijeenkomst.


Met onze professionele HD camera’s en alle toebehoren, wordt uw beeldarchief op het hoogste kwaliteitsniveau samengesteld. En door onze eigen speciale, creatieve manier van editing, zult u versteld staan van het eindproduct.

Bekijk eens de voorbeeldfilms van o.a. DunoAir.

DunoAir is één van onze opdrachtgevers die al enkele jaren gebruik maakt van de gunstige tarieven van Het FilmMakerabonnement. Hetgeen inmiddels resulteerde in bedrijfs- en promotiefilms voor diverse landen en verschillende projecten. Natuurlijk maken we ook gebruik van een voice-over in elke gewenste taal.

COPYRIGHT © 2013 DeFilmMaker.nl | DISCLAIMER | LEVERINGSVOORWAARDEN